Leasing - jedna z foriem financovania investícií - Hošková, A.
Leasing ako jedna z foriem finančného zabezpečenia investičných zariadení. Predmety leasingových obchodov. Krátkodobý prevádzkový a dlhodobý finančný leasing. Prednosti a nedostatky leasingu. Predpoklady pre rozšírenie v ČSFR.