O strukture i masštabach tenevoj ekonomiki. - Šochin, A.N
Štruktúrne prvky tieňovej ekonomiky (neformálna ekonomika, fiktívna ekonomika, nelegalizovaná časť tzv. druhej ekonomiky, čierna ekonomika). Možnosti zhodnotenia celkového rozsahu tieňovej ekonomiky (monetaristický prístup, metóda "Palermo", metóda založená na hodnotení pracovných zdrojov zamestnaných v tieňovej ekonomike atď.).