Evolución del comercio de América Latina con los países europeos del CAME. - Lerman Alperstein, A.
História a vývoj zahranično-obchodnej výmeny medzi Latinskou Amerikou a bývalou RVHP. Vývoj a tempo rastu zahraničného obchodu v r. 1960-1980 a v r. 1980-1986. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu krajín bývalej RVHP s Latinskou Amerikou v r. 1980-1985. Prekážky zahraničnej obchodnej výmeny, výhľady do budúcnosti.