Problema pravovogo regulirovanija svobodnych ekonomičeskich zon. - Boguslavskij, M.
Skúsenosti s voľnými ekonomickými zónami vo svete. Prijatie rozhodnutia o vytvorení voľnej zóny. Orgány riadenia zóny. Vlastníctvo a nájom v zónach a ich osobitosti v ZSSR. Zahranično-ekonomické aspekty zón. Colné regulovanie. Zdanenie v zónach a iné poplatky. Spôsob riešenia sporov.