Prováděcí vyhláška k celnímu zákonu. Vyhláška federálního ministerstva zahraničního obchodu ze dne 21. ledna 1991, kterou se provádí celní zákon.
Colná kontrola. Oslobodenie od colnej prehliadky. Colná kontrola v železničnej, cestnej, leteckej a vodnej doprave a v poštovnom styku. Clo. Colné pokračovanie. Slobodné colné pásmo. Postup pri predaji a inom nakládaní s tovarom.