Perspektivy regional'noj vnešneekonomičeskoj dejatel'nosti. - Sekarev, A.
Rozvoj exportnej výroby a dodávok na zahraničný trh v Murmanskej oblasti od r. 1987 a dodávky za konvertibilnú menu. Vývoj svetového trhu výrobkov, ktoré produkujú podniky Kolského polostrova. Realizácia malého pohraničného obchodného styku so škandinávskymi krajinami. Organizačné prekážky rozvoja zahraničných stykov regiónu.