Debt with potential repudiation. - Worrall, T.
Medzinárodné dohody o pôžičkách a rozdielnosti od domácich dohôd tohoto typu. Skúma sa jednoduchý model medzinárodnej pôžičky, kde požičiavateľ môže odmietnuť zaplatenie dlhu bez právnych sankcií, ak je to preňho výhodné.