O perestrojke cenovych a valjutno-finansovych instrumentov sotrudničestva SSSR so stranami-členami SEV. - Lautov, Je
Problém vzájomného platobného styku krajín RVHP a zostrenie celkovej obchodno-ekonomickej spolupráce. Nedostatky existujúceho systému cien a vzájomných platieb. Nedostatky kurzovej politiky. Prechod na nový spôsob tvorby cien a zúčtovania. Postup pri prechode na nový systém tvorby cien a platobného styku.