K programu směnitelnosti čs. koruny. - Zahradník, Petr
Stručná úvaha o súčasných praktických problémoch vymeniteľnosti čs. koruny. Vymedzenie programu vymeniteľnosti meny a prirodzené atribúty tohto programu. Možnosti využitia skúseností rozvinutých trhových ekonomík pri krátkodobých a strednodobých reguláciach čs. obmedzeného devízového trhu. Názor na riešenie problémov vymeniteľnosti.