K voprosu konvertirujemosti rublja. - Isupov, V.
Výhodnosť zavedenia konvertibility rubľa pre výrobné a obchodné podniky a združenia. Zainteresovanosť zahraničných investorov na konvertibilite. Faktory, vplývajúce na menový kurz rubľa. Zvláštnosti zahraničnej konvertibility rubľa vo vzťahu ZSSR s východoeurópskymi krajinami.