<La> restructuración de la economía soviética y las-relaciones económicas internacionales. - Aganbegyan, A.G
Negatívny vplyv administratívneho riadenia v ZSSR. Perestrojka v ZSSR. Prvé výsledky novej ekonomiky. Nové smery a vplyv zahraničného kapitálu. Úloha štátnych orgánov v budúcom socialistickom trhu. Úloha plánu ako základný faktor rozvoja. Zrušenie monopolu zahraničného obchodu. Dvoje účty podnikov - v Rbl a v devízach. Nová ekonomická politika pre rozvoj v ZSSR. Perspektívy zahraničných ekonomických vzťahov ZSSR.