O první globální revoluci. Sir A. King hovoří s časopisem Wirtschafts Woche. - King, A.
Rozhovor s prezidentom Rímskeho klubu. Informácia o obsahu pripravovanej správy Rímskeho klubu "Prvá globálna revolúcia". Energetické problémy stojace pred rýchlo sa rozmnožujúcim ľudstvom. Možnosti prehlbovania konfliktu medzi rozvojovými a vyspelými krajinami. Problémy výživy a životného prostredia.