Relaciones económicas entre la Unión Soviética y América Latina. - Berríos, R.
Snaha ZSSR o zvýšenie svojho vplyvu na Latinskú Ameriku. Vývoj zahraničného obchodu Latinskej Ameriky s vybranými oblasťami a krajinami 1960-1985. Charakteristika ekonomických vzťahov medzi Kubou a ZSSR. Transfer sovietských zbraní do Latinskej Ameriky. Sovietska pomoc Latinskej Amerike. Študenti z Latinskej Ameriky v USA, ZSSR a vo východnej Európe. Perspektívy sovietskej ekonomickej stratégie v súvislosti s perestrojkou. Obchod miesto darov.