Elementos para una estrategia mexicana de cooperación con Europa del Este.
Základné kroky Mexika v kooperácii s východnou Európou. Zmeny a reformy tu nedosiahli doposiaľ želateľný úspech. Spolupráca a zahraničný obchod Mexika s východnou Európou. Bilancia zahraničného obchodu 1988-1989. Spolupráca v priemysle, poľnohospodárstve, doprave a spojoch. Účasť Mexika v Európskej banke pre rekonštrukciu a rozvoj. Mexická stratégia spolupráce s krajinami východnej Európy - bilaterálna a multilaterálna.