Potřebujeme energickou přestavbu institucí i pravomocí. Přelom v hospodářské spolupráci ČSFR - SSSR. - Babiak, Š.
Diskusia významných československých a sovietskych odborníkov na hospodárske otázky o perspektívach vzájomnej ekonomickej spolupráce. Charakteristika rozvráteného spotrebiteľského trhu v ZSSR a príčin tohto rozvratu. Možnosti spolupráce ČSFR a ZSSR v najbližšom období, kedy sa prechádza na zúčtovanie vo voľne zameniteľných menách a za svetové ceny. Predpoklady zachovania objemu obchodno-ekonomickej spolupráce.