Nekotoryje problemy razvitija investicionnogo importa SSSR. - Ansimov, Ju
Výhody pre ZSSR z realizácie investičných projektov zahraničných firiem. Neochota zahraničných firiem ku kompenzačnému obchodu a problematickosť princípu kompenzácie v zahraničnom obchode. Výstavba projektov v ZSSR rozvojovými krajinami. Formy spoločných podnikov a ich využitie.