Neunundvierzig Prozent - ist das der Weisheit letzter Schluss? Internationale Erfahrungen bezüglich Kapitalbeteiligung und Interessenwahrnehmung. - Wirth, V.
Intenzívne diskusie o vrchnej hranici účasti zahraničného kapitálu v NDR sa pohybujú okolo 49 perc. Regulačné tendencie štátu pri uzatváraní spoločných podnikov - joint ventures. Potreba riešenia emigračnej vlny v NDR. Ponuka zahraničného kapitálu na dynamický rozvoj priemyselných odvetví a služieb.