Orgány federace a republik.
Zoznam a základné údaje orgánov federácie a republík. Česká a Slovenska federatívna republika: Vláda ČSFR. Predsedníctvo vlády ČSFR. Federálne ministerstvá. Ďalšie federálne orgány. Česká republika: Úrad vlády ČR. Ministerstvá ČR. Ďalšie orgány ČR. Slovenská republika: Vláda SR. Ministerstvá SR. Ďalšie orgány SR.