Zadači kompleksnoj ekspertizy v strane. - Arskij, Ju
Stav a cieľové prístupy k expertízam priemyslových a sociálnych objektov. Problémy expertnej činnosti pri centrálnych orgánoch. Vzťah centrálnych a teritoriálnych expertných orgánov. Systematika expertných orgánov a organizácia expertíz. Úloha hmotnej stimulácie expertov pri skvalitňovaní expertíz.