Dogovory i upravlenije proizvodstvom. - Gazman, V.
Majetkové práva podnikov a problém vymáhania škôd od vyšších orgánov, ktoré spôsobili svojimi rozhodnutiami. Problémy metodiky určovania výšky škody a postup arbitrážnych orgánov. Vymedzenie strát spôsobených podniku nedodržaním zmlúv. Základné princípy nahrádzania strát v podmienkach samofinancovania a chozrasčotu. Formovanie štátnych objednávok.