Podnikové právní normy ve Spolkové republice Německo. - Strnad, J.
Všeobecná informácia o úprave hlavných finančných vzťahov v komanditnej spoločnosti, v spoločnosti s ručením obmedzeným a v akciovej spoločnosti v Spolkovej republike Nemecko. Ručenie spoločníkov. Ochrana veriteľov. Ochrana záujmov spoločníkov pri zvýšení imania. Ochrana záujmov spoločníkov na výnosoch. Orgány spoločnosti, ich práva a povinnosti. Právo na spolurozhodovanie. Podnikové zmluvy.