Zákoník práce. 2.
Náhrada mzdy pri prekážkach v práci. Náhrady výdavkov poskytované pracovníkom v súvislosti s výkonom práce. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Starostlivosť o pracovníkov. Pracovné podmienky žien a mladistvých. Náhrada škody. Pracovné spory. Dohody o prácach konaných mimo pracovný pomer. Zabezpečenie práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov. Zánik práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov. Pokračovanie z č.3.