Kontrola jako dialog? Rozhovor s ministryní ing. Květoslavou Kořínkovou, CSc. - Kořínková, K.
Zmeny v kontrolnej činnosti FMK. Odchod od ľudovej kontroly zameranej na plnenie úloh štátneho plánu ku kontrole zákonnosti, účelnosti a hospodárnosti využívania prostriedkov štátneho rozpočtu. Previerky v oblasti akosti výrobkov, prác a služieb a ochrany spotrebiteľa. V budúcnosti by sa malo FMK transformovať na kontrolný orgán nezávislý na vláde a parlamente.