Jak vyzrát na zbraně. - Fučík, Josef
Vytvorenie samostatnej obrany územia ako nová úloha stojaca pred čs. štátom. Podstata vládnej politiky v oblasti stabilizovanej obrany štátu. Rozbor dvoch uznesení vlády - o výrobe, vývoze, koncepcii a konverzii špeciálnej techniky a o koncepcii čs. zbrojnej výroby a o cestách ich realizácie.