Rodičovský příspěvek. - Chrastilová, B.
Základné zmeny, ktoré priniesla nová úprava rodičovského príspevku v porovnaní s doterajšou úpravou. Podmienky nároku a doba poskytovania rodičovského príspevku, jeho výška. Uplatňovanie nároku na rodičovský príspevok.