<Das> Fehlen von Versicherungnachfrage - Eine entscheidungstheoretische Anomalie? Ergänzungen zu einem Aufsatz von Frey und Eichenberger. - Schubert, R.
Frey a Eichenberger kladú dôraz na význam anomálií výberu v ekonomike. Na základe analýzy, uvedenej v tomto článku je nutné potvrdiť význam reálnych javov, stojacich za týmito anomáliami. Aplikácia tejto skúsenosti v oblasti poisťovníctva.