Strachovanije promyšlennnych predprijatij v FRG. - Batadejev, V.A
Poistenie priemyselných podnikov v SRN ako nástroj stabilizácie ekonomických procesov. Hlavné druhy poistenia majetku priemyselných podnikov. Metódy stanovenia poistných sadzieb. Metódy vylučujúce nebezpečie nedopoistenia. Kompenzácia poistenia. Poisťovacia zmluva. Poistné tarify. Úhrada vzniklých škôd.