QA Education in the business school: practitioners' views. - Guiffrida, A.L
Výsledky štúdie zhrňujúcej názory odborníkov pre akosť z praxe o tom, ako majú vyzerať osnovy na výučbu starostlivosti o akosť na vysokých obchodných školách. Spôsob organizovania ankety u vzorky odborníkov, popis použitého dotazníka, vyjadrenie respondentov k jednotlivým disciplínam, ktoré by mali byť zahrnuté do výuky starostlivosti o akosť.