Bringt die neue Freizeit unser Leben aus der Balance? Freizeit zwischen Glücksgefühl und Leidensdruck.
Výsledky výskumu zmien vyvolaných rozšírením fondu voľného času za posledných 10 rokov v SRN. Hlavný zmysel, ktorí vidia mnohí ľudia vo voľnom čase. Nebezpečie komercionalizácie voľného času. Pozitívne trendy v trávení voľného času u mladšej generácie.