Produktion, Umweltpolitik und Einkommensverteilung. <Ein> umweltökonommischer Ansatz in der Tradition von Ricardo und Sraffa. - Kratena, K.
Vplyv ocenenia životného prostredia možno najlepšie ukázať na základe analýzy "cien produkcie". Do klasického modelu je potrebné začleniť environmentálny sektor. Ukážka spôsobu ocenenia životného prostredia s použitím Ricardovho modelu.