Un instrument de connaissance et d`aide á la décision: le systéme de comptes du patrimoine naturel francais. - Comolet, A.
Výsledky činnosti vládnej medziodvetvovej komisie pre stanovenie správy prírodného bohatstva. Hlavné oblasti záujmu vlády o ochranu a rozvoj: fauna, flóra a lesné a vodné hospodárstvo. Podmienenosť vzťahov medzi ekológiou a ekonomikou. Rozbor štruktúry správneho systému prírodného bohatstva. Správa ekozón a využitia lesov a vôd.