Zu einigen umweltrelevanten Aspekten der Schaffung einer ökologisch und sozial orientierten Marktwirtschaft in der DDR - Büchler, K.-H
Premena NDR na ekologicky a sociálne orientované trhové hospodárstvo. Nedostatočné riešenie globálneho problému životného prostredia a formulácia konsensu politických strán a hnutí v tejto oblasti. Sústredenie prostriedkov na zníženie záťaže životného prostredia, na kompenzáciu škôd a následkov, na ekonomické zhodnocovanie poškodených ekosystémov.