Digidot plots for process surveillance. - Edgeman, R.L
Popis grafu "Digidot" z Princetonskej univerzity, ktorý kombinuje výpovednosť histogramu SLP s grafom časového radu údajov procesu. Uplatnenie na prípade výroby kontaktných šošoviek a vyhodnotenie výsledkov.