A comparative study of market share models using disaggregate data - Kumar, V.
Porovnanie odhadov získaných bežnou metódou najmenších štvorcov a metódou zobecnených najmenších štvorcov pre úplné a redukované modely podielov na trhu za použitia disagregovaných (týždenných) údajov z dvoch druhov výrobkov.