In defense of ARIMA modeling. - Pack, D.J
Polemizuje sa so závermi štúdie dokladujúcej nadradenosť metódy časových radov s exponenciálnym vyrovnávaním nad metódou Box-Jenkinsa v predpovediach odbytu obchodných domov. Silné stránky ARIMA modelov.