Parameter space of the Holt-Winters' model - Archibald, B.C
Výsledky zo vzorky 406 radov ukazujú ako vylúčiť niektoré problémy a zlepšiť predpovede na základe aditívneho Holt-Wintersovho modelu s exponenciálnym vyrovnávaním, ak sa použije podsúbor aditívnej invertibilnej oblasti ako parametrický priestor.