Structural time series models in inventory control. - Harvey, A.
Exponenciálne vyrovnávacie metódy používané v automatizovaných systémoch riadenia zásob možno zabezpečiť primeraným štatistickým základom, vytvorením štruktúrnych modelov časových radov. Hodnotí sa potenciálna úloha týchto modelov v riadení podnikových zásob.