Efekt jednotlivých typů řízení. - Burian, A.
Tri typy riadenia, ktoré sa rozlišujú zo sociologického pohľadu. Silový typ riadenia, ktorý sa opiera o striktné príkazy. Pozitívne a negatívne stránky organizačného typu riadenia. Zámery motivačného typu riadenia. Výber vhodného typu riadenia na základe jeho účelnosti a záruky úspechu.