Changes in the determinants of the rate of change of wage rates in the FRG: A recursive analysis 1952 to 1985. - Heilemann, U.
Analýza vychádza z rozšírenej Phillipsovej metódy. Opis použitých metód, získané výsledky, ich interpretácia a niektoré ďalšie súvislosti.