Präferenzforschung für meritorische Güter - Das Biespiel der Altersvorsorge in der Bundesrepublik Deutschland. - Schwarze, J.
Štruktúra sociálneho poistenia sa tradične opiera o expertné normy. Opis teoretického rámca empirického preferenčného výskumu a empirická analýza na základe socio-ekonomických panelov. Najdôležitejšie výsledky.