Kompleksnyj podchod k rešeniju programmy "zdorov'je". - Vojtovič, A.
Potreba orientácie zdravotníctva na zvyšovanie efektívnosti jeho práce. Návrh imitačného modelu programu "Zdravie" v rámci regionálnej samosprávy, ktorý zahrňuje komplex väzieb zdravotníckych, ekonomických a sociálnych otázok. Výpočet normatívu prostriedkov na reprodukciu zdravia. Normatív odpisov odborov. Výpočet hodnoty nemocenského poistenia.