Léčba začíná. O návrhu nového systému zdravotní péče. - Berka, L.
Vyjadrenie účastníkov besedy k tomu, či je návrh systému zdravotnej starostlivosti skutočne nový, aká bude organizačná štruktúra, či zdravotná starostlivosť bude závislá aj na miestnych potrebách, aký vzťah vznikne medzi obcou, Lekárskou komorou a poisťovňou, aké budú princípy zdravotného poistenia a k tomu, prečo dochádza k privatizácii v zdravotníctve.