Razvitije chozrasčota v učreždenijach zdravoochranenija. - Lukašov, A.
Postupný rast platených služieb v zdravotníctve. Štruktúra platených služieb od liečebných ústavov po jednotlivých pracovníkov. Disponovanie so získanými prostriedkami. Družstevná a individuálna forma poskytovania zdravotníckych služieb. Problém garancie kvality služieb. Dostupnosť zdravotníckych služieb.