Effektivnost' energetičeskoj programmy. - Bogurajev, I.
Hodnotenie výsledkov realizácie Energetického programu ZSSR, ktorý bol prijatý r. 1983. Prejavy negatív v palivovo-energetickom komplexe (pokles produkcie nafty a plynu a rast ich exportu..). Problémy obnovy základných fondov. Vplyv ekologického faktoru na rozvoj komplexu. Problémy štruktúry riadenia komplexu.