Snižování spotřeby paliv a energie v bytech. Kompenzace, nebo podpora? - Oswald, E.
Zvýšenie maloobchodných cien palív a energie zvýši životné náklady domácností. Výroba a distribučná sieť palív a energie sa nedá demonopolizovať. Musia sa preto uskutočniť opatrenia vedúce k úsporám v tejto oblasti a ku kompenzáciám pre sociálno slabšie vrstvy. Charakteristika Návrhu opatrení a zásad štátnej účasti pri znižovaní spotreby palív a energie v obytných budovách a bytoch.