Spotreba palív a energie v trhovej ekonomike. - Podolák, Alojz
Energetická spotreba a náročnosť v rezorte poľnohospodárstva a výživy z hľadiska medzinárodnej komparácie. Základné tendencie energetickej politiky prechodu poľnohospodárstva na trhovú ekonomiku. Významné miesto cien výrobkov palivového a energetického komplexu, zdrojov energie a riadenia energetického hospodárstva v podnikoch PPoK.