Strukturpolitik und Energiestrategie. - Knop, H.
Dôležitou súčasťou hospodárskej reformy je aktívna štruktúrna politika, samoregulačná tvorba štruktúrnych vzťahov medzi výrobcami, obchodom a spotrebiteľmi. Spoločenské očakávania ekologicky orientovanej energetickej stratégie: maximálne zušľachtenie primárnych zdrojov energie.