Dá sa hospodáriť aj bez "chémie"?
Zmena pohľadu na alternatívnu výrobu potravín vzhľadom na zdravotný stav obyvateľstva, hroziacu ekologickú katastrófu a nevyhnutnosť znižovať vstupy do výroby. Skúsenosti kanadského farmára J. Harisona s organickým poľnohospodárstvom, jeho filozofia hospodárenia.