Výsledky a problémy alternatívnych poľnohospodárskych podnikov v SRN. - Višňovský, Jozef
Počet alternatívnych poľnohospodárskych podnikov v krajinách EHS a v SRN. Vývoj alternatívnych podnikov v SRN od r. 1973. Formy realizácie alternatívnych výrobkov. Pestovanie poľnej zeleniny a alternatívny chov hovädzieho dobytka. Spotreba práce a realizačné ceny výrobkov alternatívnych podnikov.