Štát a poľnohospodárstvo v systéme trhového hospodárstva. - Duchoňová, X.
Udržanie rodinných poľnohospodárskych podnikov ako jeden z cieľov agrárnej politiky v SRN. Podporovanie poľnohospodárstva zo strany štátu po druhej svetovej vojne. Poľnohospodárske prebytky, ktoré vznikli v dôsledku technického pokroku. Nástroje a opatrenia poľnohospodárskej politiky ES.